Sólyom Franciska és Kovács László kollégistáink képes beszámolója az Országos Kollégiumi Diákszövetség Kollégiumi diáktalálkozójáról

"Először is szeretném megköszönni a kollégium Igazgató nőjenek, hogy részt vehettem ezen a gyűlésen! Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy én mehettem el és képviselhettem kollégiumunkat, és azt gondolom, ezt elmondhatom Sólyom Franciska nevében is.

Franciska elkísért, és szorgalmasan végezte el a rábízott feladatokat! A Vácon töltött napokról: mikor megérkeztünk különös érzések kavarogtak bennünk, persze pozitív érzéseink táplálódtak a helyzet bekövetkeztében! Némi technikai malőr után meg is érkeztünk a váci kollégiumba! Érkezeskor a Kollégiumi Szövetség Igazgatónője fogadott minket! Ezután " beköltöztünk a szobánkba. "

Az első napon ismerkedés, séta illetve egy izgalmas esti Duna-parti beszélgetés volt! Másnap izgalmas programok, hajózás, komppal való utazás és némi túra! Szeretném kiemelni azt, hogy bár sok diák nem tudja, de a Szép Ernő Kollégium az eddigiek alapján, amit láttam, a legjobb! Kérek szépen mindenkit, becsüljük meg és fejlesszük tovább! Illetve szeretném megköszönni Sólyom Franciskának, hogy velem tartott, és velem együtt képviselte a Szép Ernő Kollégiumot!"

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi